torstai 15. maaliskuuta 2012

Suklaakakkua ja päiväpiiriä


Tänään leijailee taivaalta pienenpieniä lumihiutaleita. Ei paista aurinko ei, mutta onhan se paistanutkin joka päivä ainakin viikon ajan. Pakkasta ei silti ole, vaan nollaa mittari näyttää.



Tänään onkin tulossa pikkuvieraita. Nelly ja Hannes tulevat hoitamaan meitä muutamaksi tunniksi. heart Meillä on tarkoitus tehdä suklaamuffinsseja.



Ai niin, otsikko onkin suklaakakkku. Jokin päivitys sitten näitte kuvan suklaakakusta - tai ainakin siitä, mitä oli jäljellä kahvittelujen jälkeen. Löysin Kivihaan CM:sta kakun tekoaineet. Eli jos haluat hyvää suklaakakkua etkä viitsi nähdä paljon vaivaa, käy ostamassa tällainen paketti





Valmistaja on siis Kungsörnen - kuningaskotka. Kannattaa kokeilla. Ei tarvitse lisätä kuin vettä ja sulaa voita ja voilaa - siinä se on. Mahtavan hyvä suklaakakku. Noh, täytyy se tietenkin paistaakin.



Oltiin eilen Vaasassa puhumassa päiväpiirissä. Oli tosi mahtava tilaisuus. Kaikkien puheet ja laulut sopivat toisiinsa kuin nenä päähän ja Pyhän Hengen läsnäolo oli valtava.







Hyvin puhui meidän Munni Jeremian kirjan johdolla siitä, miten Jeremia kutsuttiin profeetaksi (Jer. 1:5-10) sekä savenvalajan huoneesta. Miten Jumala, suuri savenvalaja muovaa meitä työpöydällään ja jos astia menee rikki, hän muovaa sen uudelleen. (Jer. 18:2-6)



Minä luin erään kaksikymmentä vuotta sitten kuolleen rakkaan ystäväni viimeisistä hetkistä hänen poikansa kirjoittamana. Siitä, miten tämä ystävä ennen kuolemaansa kuunteli yli kahden tunnin ajan enkeleitten laulua, kuuli siipien kohinaa ja jutteli jollekin näkymättömälle ja ihmetteli miksei poika kuule samaa kuin hän. Kuuli, miten häntä kutsuttiin ja sanoi monta kertaa, että pian Jeesus hakee hänet kotiin. Hänen viimeiset sanansa olivat: "Nyt hän tulee - koska kohina yltyy, ja näen jo hahmon joka hohtaa."  Oli todella koskettavaa, ei ollut montaa kuivaa silmää silloin.



Johanneksen evankeliumi 3:16 ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.”



Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...