keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Loppukevennys

Laitan tähän edellisen kirjoituksen loppukevennyksen, kun en viitsi enää jatkaa kyseistä kirjoitusta, sillä muutamat ovat sen jo lukeneet.

Siis isoM kertoi hyvän jutun maanviljelijäystävästään, joka on 83-vuotias ja viljelee yhä. Niin, eräänä syksynä tämä mies oli ajanut leikkuupuimurillaan - sillä, joka on niin kauhean iso ja pelottava -  ja ruvennut ihmettelemään, miksi puimuri menee niin raskaasti eteenpäin. Kun hän katsahti takapeiliin, asia selvisi. Puimuri raahasi mukanaan läheistä latoa! Sen jyvienpoistotorvi oli tarttunut latoon, kun mies oli ajanut liian lähelle sitä.

John Deere 1070-sarjan leikkuupuimurit

Hain  netistä puimurin kuvan, mutta tuo kyseinen kone on paljon isompi kuin tämä. Ilmeisesti vanha jo kuten omistajansakin. Hyttikin niin korkealla, etten edes ylettyisi siihen, vaikka koko suureen pituuteeni ojentautuisin. Hih.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

helinä täällä avaruudesta yrittää ottaa yhteyttä, haloo laihia täällä vaasa, kuuluuko????

Heeka kirjoitti...

No niin, onnistuihan se Heli! Hyvä tyttö! Paikalla ollaan, paitsi isoM on kuule ajelemassa sillä ISOLLA leikkuupuimurilla. Sillä on kivaa!

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...