tiistai 1. tammikuuta 2013

21 vuotta liittoa ja uusi vuosi 2013

Niinpä niin, silleen ne vuodet vierii. Meilläkin tuli viime vuoden viimeisenä päivänä täyteen 21 vuotta aviossa. On se vaan aika ihmeellistä, miten taaksepäin katsoen vuodet vierivät aivan liian nopeasti ja eteenpäin tutkaillen hitaasti. Oltiin häälounaalla ihan Vaasassa asti, Fransmannissa. Kesken syömisen siippani kysäisi, mikä on ollut parasta tässä liitossa. Melkein nielaisin appeet väärään kurkkuun ja tuumasin, ettei sitä noin vain äkkiä voi tuollaiseen vaativaan kysymykseen vastata. Kuitenkin hetken mietittyäni annoin vastaukseksi: yhteinen elämänkatsomus. Siipan kokemus oli hieman toisenlainen: että ollaan selvitty hengissä. Mieti siitä, mitä hän tuolla tarkoitti.

Vuodenvaihde vietettiin seurakunnan keskellä. Tosin ei meitä siellä nyt ihan tungokseen asti ollut, mutta hyvä ilta oli. Kaarina oli laittanut nakkeja ja perunasalaattia ynnä muita naposteltavia ja lisäksi brita-kakkua oli kahvin kera tarjolla. Hyvältä maistui! Minä siellä toitotin, että huomenna alkaa laihdutuskuuri. TAAS! Hui, kun niin kovaan ääneen sitä kuulutin, oli pakko panna toimeksi heti aamulla. Olen saanut täällä Laihialla takaisin kaikki melkein viisi kiloa, jotka ennen tänne muuttoa irrotin kyljistäni. Nyt tahtoo päästä takaisin samalle tasolle.

Aamulla tuli oikein ihanaa instrumentaalimusiikkia Deistä. Istuttiin hämärässä ja kuunneltiin. Suureksi ihmeekseni isoM aikoi lämmittää saunan. Yleensä se olen minä, joka haluan aamusaunaan. Mutta tuolla se nyt on lämpimänä, joten taidan hipsiä sinne päin.

Siunattua alkanutta vuotta jokaiselle lukijalleni!

Jeremia 29:7 "Ja harrastakaa sen kaupungin menestystä, johon minä olen teidät siirtänyt, ja rukoilkaa sen puolesta Herraa, sillä sen menestys on teidän menestyksenne."

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kuule sisko, ei se laihduttaminen niin kovaan ota kun noudattaa säännöllisiä ruokatapoja: siis pienentää annoksia, syö säännöllisesti aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan. Vähentää pullan ja makeisten syöntiä. Yksinkertaista,vai?
Me otettiin Cariinan kanssa 4 päivän diettija tasataan joulusyömiset, niin että säännöllistä uutta vuotta nyt vain toivoo Liisa

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...