torstai 18. syyskuuta 2008

Kissamainen juttu



No niin siinä sitten kävi, että meillä on nyt kaksi kissaa..... Uma ja Rapido eli Rappe. Iina muutti Vaasaan M:nsä kanssa eikä kerrostaloon voi ottaa kissoja, jotka ovat tottunet ulkoelämään. Eilen nämä tuotiin talonsa kanssa...



Kieltämättä suloisia otuksia. Tosin Rappe on hieman arka eikä anna ottaa itseään kiinni. Uma taas on tosi hellyyden kipeä. Mutta arvatkaapa onko vaikeaa olla avaamatta ovea, kun Uma nousee ulko-oven vieressä olevaa ikkunaa vasten ja naukuu avaamaan ovea. Aivan siinä sydän menee sykkyrälle. Mutta sisään en voi ottaa, kun astmani pahenisi siitä.

Minä kyllä en voi ajatellakaan, että kissat olisivat talvella ukona. Niiden ruokakinhan jäätyy. Saas nähdä minkälainen ratkaisu asiaan keksitään. Täytynee aluksi ainakin ottaa tuohon pikkueteiseen yöksi ja sitten etsiä uutta asuinpaikkaa. Eli HUOM..HUOM..! kuka haluaa kissan?

Niin ja lupasin sen pihlajapuun kuvan, tässä tulee



Mun parvekkeen koristeet ovat hieman nuutuneet, mutta poistellaan vain kuivia lehtiä ja jätetään marjat kaunistamaan parveketta. Olen kyllästynyt niihin iänikuisiin kanerviin.

On tosi väsynyt olo, takana kolme 12-tuntista päivää. Ei sitä oikein tahdo tällä ikää enää jaksaa. Joskus mietin olenko ihan täysjärkinen, kun tälleen itteäni rasitan. Toisaalta se antaa kuitenkin tosi paljon. Ja mitä sitten puuhaisin, ellen opiskelisi? No sekin aika tullee jossain vaiheessa. Illalla taas kouluun ja ensi viikko vielä, sitten alkaa harjoittelu.

Munni lähti puolukoita poimimaan, se tietää soseen keittoa. No, se menee nopeasti ja Munni lupasi tehdä sen..... taidan kuitenkin änkeytyä itse sinne kattilan ääreen.

MUISTA! KISSOJA TARJOLLA.....

p.s. vakuutusyhtiöltä tuli sittenkin korvaus siitä mun sairaalakäynnistä. En kyllä sitä uskonut eli sain 294,35 euroa, sen verran maksoi siis kurkkututkimus...


Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...