maanantai 1. syyskuuta 2008

Normaaliin elämään paluu



 Jaa-a mitäs sitä enää osaa kirjoittaa, kun ei tapahdu mitään erikoista. Töihin paluu sujui ongelmitta, vaikka eka päivänä en ehtinyt käydä edes kaikkia tulleita meilejä läpi. Munni joutui myös antibioottikuurille, vielä ei tiedetä, mikä tautimme aiheutti. Ehkä huomenna tulee mun labravastaukset.

Sunnuntaina oltiin 2-vuotissynttäreillä ja juhlakalu oli niin tohinassa, ettei oikein tiennyt, minne päin olisi juossut ja mitä pakettia aukonut. Ostettiin lasten turvaistuinkin autoon, niin voidaan kuskailla pikkuisia helpommin. Nuorempi 2-vuotiaista on tulossa lauantaina yökylään isun ja Munnin luo.

Kuopuskin on aikeissa muuttaa maalta kaupunkiin. Ihan mukava saada hänet hieman lähemmäksi.

Katsotaan nyt jatkossa tuleeko enää mitään mielenkiintoista kirjoitettavaa. Mutta mukavaa tämä on ollut - kirjoittaminen meinaan.....

p.s. pari tuntia myöhemmin. Siirsin just matkalla ottamamme valokuvat koneelle ja katsoin ne läpi. Voiihhh...mun tuli ikävä..... tähän saakka ei ole oikein tuntunut miltään. Vain kuin oltais tultu jostain kylästä, mutta kun katselin niitä kuvia ja muistelin paikkoja ja ihmisiä, niiiiin.....nyyhhh....pitää varmaan mennä pian uudelleen käymään. :)

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...