lauantai 20. syyskuuta 2008

Kissatalo



Munni-puuseppä tekaisi tänään kissoille uuden talon. Kattokaapas kuinka hieno siitä tuli



Paksu styroksi joka puolella, seinissä, lattiassa ja katossa. Katto on irroitettava. Ja huomatkaapas nuo oven karmien koverrukset..... kyllä kissojen kelpaa. Alla on Iinan antama peite ja mä vein vielä fleecen pehmikkeeksi.

Rappe on kyllä kasvamassa isoksi pojaksi, kun kulkee omilla teillään. Luulin jo aamulla, että on joutunut ketun kynsiin, kun en löytänyt sitä mistään. Kuljin koko tontin ympäri ja kuvittelin jo laiturille mennessäni kuulleeni pientä vinkunaa. Loppuviimeksi toteisin sen tulevan linnuista :). Rappe ei anna ottaa itseään kiinni, ei siis tarvi hellyyttä toisin kuin Uma. Jahtaa äitiään ja kiusaa tätä. Juteltiin Iinan kanssa ja todettiin, että kyseessä voi olla myös se, että Uma yrittää vieroittaa Rappea syömästä rintaa.
No eiköhän luonto noita asioita järjestele ihan ittekseen. Ruoka kyllä tuntuu kissoille maittavan.

En ole jaksanut yhtään opiskella enkä tehdä mitään muutakaan. Pölypallot kasvaa nurkissa ja sänky ollut koko päivän petaamatta - ei muuten kyllä ole ollenkaan tavallista meillä. Johtunee siitä, että Munni petaa arkisin ja mulle se homma lankeaa viikonloppuisin. Hyi mua.....mutta pakko joskus vain laiskotella. Ei ne pallot sieltä nurkista mihinkään karkaa... ja pitäähän sitä sänkyä tuulettaa joskus :)

Nyt meen nukkumaan, Munni jo siellä loikoilee...

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...