lauantai 13. syyskuuta 2008

Tavallista arkea.....


Katottiin just Polttouhrien toinen osa. On se hirveää, miten yksi mies sai sadat muut tekemään aivan hirveitä asioita toisille ihmisille - juutalaisille, mustalaisille, vammaisille ynnä muille hänen mielestään ei-toivotuille ihmisille. Vanha sanonta "ihminen on ihmiselle susi" on tässä kyllä käynyt toteen.

Munni käväisi taas rakentamassa eläinsuojaa ja nyt se on jo hyvässä mallissa. Pikkumies jokelteli ja nauroi välillä ihan ääneen ja taisi isoäiti edesauttaa sylivauvan syntymistä :). Isotyttö oli hieman huonossa kunnossa - mahatautia. Toivottavasti menee pian ohi. Miniä tarjosi tosi maukasta ruokaa taas mmmm.... Käväistiin tulomatkalla kattomassa välipojan pihan tasauksen edistymistä. Hieno tulee. Prinsessa oli just herännyt nukkumasta, mutta käväisi kuitenkin isun sylissä. Taisi kuitenkin iskän syli olla lämpimämpi :)

Jaa-a huomenna tavataan kaikki sisarukset Aselissa, kun mamikin on maisemissa. Kunpa pian löytyisi se ostaja.....
Laittelin parvekelaatikkoihin pihlajanmarjaoksia. Kaunista tuli, kunhan vain eivät rastaat tule syömään. Kävivät yhtenä syksynä
- yksi pöläys vain ja  kaikki pihlajat lähietäisyydellä oli täysin ilman marjoja. No tästä tekstistä nyt näkee, ettei oikein tahdo olla mitään, mitä kirjoitta. Kas, kun ei enää tapahdu mitään... on vain tasaista arkea, mutta hyvä niin......taidan lähteä taas karviaispuskaan.

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...