perjantai 1. lokakuuta 2010

Painonhallintaa vai -hallitsemattomuutta


Että on elo ankeaa naisena, kun pitäis aina olla hyvän näköinen ja sopivan kokoinen. Tosin isoM ei sitä edellytä - lienee vain tämä naisten maailmassa oleva ilmi kertomaton vaatimus. Onneksi isoM:n mielestä olen edelleen kaunis ja viehättävä. Ja sehän on tärkeintä, eikös vain!


Muistanet taannoisen vaakasekoiluni. Olenkin ajatellut haastaa vaa'an valmistajan oikeuteen syytettynä nykyisestä ilmiolemuksestani.


Minä kun luotin vaa'an kertomiin lukemiin täysin sinisilmäisesti antamatta ajatustakaan sille, että peili ehkä kertoi jotain muuta ja vaatteet pakkasivat kutistumaan komerossa. Vaakahan kertoi, ettei painoa ollut tullut lisää ja välillä jopa vähemmänkin kuin edellisellä punnituskerralla. Ja numerothan ne tätä maailmaa nykyään ohjaa.


Vasta, kun vaaka ryhtyi näyttelemään lukemia milloin minkinlaisia, rupesin epäilemään petosta. Niin ja muistanet sen hämmennyksen, minkä uuden vaa'an lukemien tarkastelu minun sisimmässäni aiheutti. Tai ellen sitä kertonut siinä edellisessä vaaka-kirjoitelmassani, niin nyt sen tiedät. Ja hämmennystä lisäsi suuresti vasta päättynyt Israelin matka ja sen valokuvien katseleminen. Enhän minä nyt noin lihava ole, sanoivat aivoni. Se on varmaan jokin trikki. Mutta, kun useat kuvat osoittivat samaan suuntaan ja vielä se uusi vaakakin, oli se uskottava. Aikaisemmin kirjoitin heiaheia (http://www.heiaheia.com/account) -profiiliini tavoitteekseni neljän (4) kilogramman laihtumisen. Nyt tavoitetta on täytynyt hieman kasvattaa, sikäli mikäli tavoitteena on saman painon saavuttaminen. On se niin väärin.Voisiko se paremmin osoittaa? Nolostunut

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...