keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Tietokoneen näpelöintiä


Istuin keittiön pöydän ääressä tietokonetta näpelöiden. IsoM makasi sohvalla.


IsoM: Tahtoisin olla tietokone


Minä: Miten niin?


IsoM: naurahtaa


että sellaista keskustelua. Keskustelu kertonee selvää kieltään siitä, mitä isoM kaipailee. Nolostunut


Se herätettiin muuten puhelimella puoli kolme viime yönä. On ollut pari päivää kahdesta leirikeskuksesta vastuussa. Puhelu tuli hätäkeskuksesta. Ilmoittivat, että palohälytysyhteys ei toisessa leirikeskuksessa toiminut. Niinpä mies lähti sinne, koska siellä oli vanhuksia leirillä. Elikkä, jos olisi tullut tulipalo, ei hälytys olisi mennyt hätäkeskukseen. Nyt isoM siis nukkui siellä, jotta voisi heti hälyttää apua, jos jotain tapahtuisi.


Kiertelin tänään kirpparilla ja tein oikein hyviä löytöjä. Punavalkoruutuinen paitapusero ja ruskea tosi nätti hame sekä harmaa samettibleiseri, joka sopii just toisen hameeni kanssa.


Siellä oli yksi pöytä, jossa oli tosi hienoa tavaraa, saksalaisia lasten vaatteita ja hyvät hinnat. Vahinko vain, etteivät olleet yhdenkään lapsenlapseni kokoisia. No ehkä yksi lyhyt neulejakku, sen ostin Cajsalle. Oli aivan ihanat tyttöjen asut, johon kuului, hihaton mekko, pitkähihainen t-paita ja hiusnauha, väri tumman ruskeanpunainen. Kaikki samaa väriä, mekossa kukkakuosi. Koot olivat 130 ja 120, muistaakseni. Tuota pienempää ajattelin Cajsalle, mutta vaikutti kyllä liian isolta. Sitten oli yksi tosi äkee pusakka, joka olis ehkä Kallen kokoa. Aika paksu ja kaikenlaisia vempaimia, taskuja jne. merkkivaate. Hinta 6,90. Mutta siihen ei ollut toppahousuja, joten jätin sen sinne. Oli myös 3 kpl muotoon ommeltuja lakanoita kokoa 60x120 ja hinta 1,90 e. ja 200x200 iso sellainen, kaikki lakanat oli tosi valkoisia, ei harmaiksi pestyjä. Ostin yhden pienen ajatellen sen sopivan jonkun lapsen sänkyyn. Sitten oli valkoinen lasten täkki, ei ihan pieni. Ja tosi kiva vauvan nukkumakeinu. Sen hinta oli 22,90. En ole moista ennen nähnyt. Se oli valkoista markiisikangasta ja neljältä sivulta pujotettu puisiin pyöreisiin pulikoihin. Sitten siinä oli reiät jalkoja varten. Asento oli sama kuin sitterissä. Ja ripustus kattoon. Lisäksi oli HP:n valokuvapapereita paketeissa 50 kpl jokaisessa, koko 10x15 ja hinta 1,80. Tää oli Adam & Ewa, en muista pöydän numeroa.


Eipä muuta.


"Tee toiselle se, mitä haluat sinulle tehtävän!"

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...