sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Tulppaanifestivaali ja kreikkalainen pyttipannu


Aamulla lähdettiin noin 30 kilometrin päähän tulppaanifestivaaleille, vaikka siellä päin oli tumma taivas ja sadetta odotettavissa. Ja kuten odottaa saattoi, sade alkoi ennen kuin saavuttiin perille. Oli hieno paikka ja olisi ollut mahtavaa viettää siellä kauemmin, mutta pieni tihkusade ja kylmyys pakottivat vierailun minimiin. Tässä kuitenkin muutama kuva sadoista tulppaanilajikkeista






Tämä oli mun suosikki, aivan ihanan värinen ja näköinen





Tämä oli Kattan suosikki. Iso kukka, joka oli kuin tulen liekki



 



Olin jo jonkin aikaa ihmetellyt, miksi kuvien vasempaan laitaan tulee harmaa, sumuinen alue. Luulin sitä joksikin valoilmiöksi, mutta kun se toistui joka kuvassa, päätin tarkistaa asian. Noh, kameran linssissähän oli jotain likaa. Toivottavasti sain sen putsatuksi pois.


Luukkaan evankeliumi 8:22 Niin tapahtui eräänä päivänä, että hän astui opetuslapsinensa venheeseen ja sanoi heille: "Menkäämme järven tuolle puolen." Ja he lähtivät vesille.

8:23 Ja heidän purjehtiessaan hän nukkui. Mutta alas järvelle syöksyi myrskytuuli, ja venhe tuli vettä täyteen, ja he olivat vaarassa.

8:24 Niin he menivät ja herättivät hänet sanoen: "Mestari, mestari, me hukumme!" Ja herättyään hän nuhteli tuulta ja veden aallokkoa; ja ne asettuivat, ja tuli tyven.


 


 

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...