lauantai 18. elokuuta 2012

Kiertoajelua ja perheseuraa

Onpas tänään ollut tosi hieno päivä. Ihan muutenkin, ei vain siksi, että on ollut lämmin ja aurinkoinen kesäsää. Puoli kymmeneltä isoM totesi, että ehditään vielä klo 10 alkavalle kiertoajelulle. Niinpä laitettiin vipinää, käytiin hakemassa seinästä rahaa ja kas, ehdittiin ihan ajoissa.

Tehtiin ympäri Laihiaa kahden tunnin ja kolmen vartin reissu, jonka aikana pysähdyttiin kuudessa paikassa.On pakko sanoa, että sydänalassa tuntui niin ihanalta, että oli välillä vaikeaa pysyä nahoissaan. Ihan vaan sen vuoksi,  miten on mahtavaa asua täällä. Ympäristö on niin jotenkin mun sielunmaisemaan sopivaa.

Käytiin Manun luontotilallakin



Savusaunassa oli aivan ihana tuoksi

Halkopino ja mä

Käytiin myös Kapteenin talolla Hulmin puistossa. Sieltä alkoi vapaussota 1918 ja siellä tulivat myös ensimmäiset viisi kaatunutta.

Kaksi komiaa, muuri ja isoM

Reissusta palattua lähdettiin toiselle reissulle. Ensin haettiin tytär Vaasasta ja sitten ajettiin esikoisen luo Petolahteen. Laitettiin yhdessä ruokaa, syötiin ja vietettiin aikaa. Tytär kävi Cajsan ja Kallen kanssa saunassa.

Todella hieno päivä. On ihanaa saada olla perheen ympäröimänä, vain välipojan perhe puuttui, mutta heidät tapaamme huomenna, kun mennään seuraamaan Nellyn jalkapallo-ottelua. Perhe on paras!

Efesolaiskirje 2:8 - 9 "Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta - se on Jumalan lahja - ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi. "


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Harmi, etten tullut ottaneeksi yhtään kuvaa perhetapaamisessa. :( mutta taisi olla niin mukavaa, että unohdin.

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...