maanantai 13. elokuuta 2012

Voi, kun pääsis taas käymään Israelissa!

Matti joskus vuosia sitten Lohjanjärven rannalla.

Täytyy edelleen hieman opetella tämän uuden blogin käyttöä. Nyt jo osaan lisätä kuvia koneelta, mutta en löytänyt tapaa, millä lisätä tekstiä kuvien väliin. Eli parempi lisätä kuva aina siihen kohtaan tekstiä, mihin sen on aivoitellut.

Kyrönmaan hengelliset päivätä, joita ollaan srk:ssa valmisteltu helmikuusta lähtien ovat nyt ohi. Pääesiintyjiä olivat Eija Merilä ja Heimo Enbuska. Ihmisiä olisi saanut olla enemmänkin. Kahden päivän aikana kävi vähän yli 800. Lisää olisi mahtunut. En voi kuin surra teidän puolestanne, jotka ette saaneet olla mukana. Oli todella hyvä ilmapiiri - välillä ihan murtava ja hyvin koskettava. Eija ja Heimo lauloivat tosi mahtavasti ja kertoivat myös avoimesti elämänsä kipukohdista. He julistivat Jumalan sanaa ihanasti. Oli niin hyvä olla.

Pakko on tässä välissä teitä hieman viihdyttää. Mulle on käynyt tässä pari kertaa tosi nolosti. Jotka ovat kavereitani naamakirjassa, ovatkin asiasta jo tietoisia. Nåh, minäpä kerron. Edellisellä tukanpesukerralla ruiskuttelin tapani mukaa mielestäni Dermosilin muotoilusuihketta.  Ajattelin kokeilla laittaa hieman vähemmän kuin tavallisesti. Mielessäni käväisi, että minnehän olen mahtanut laittaa purkin pikkuisen muovikorkkisuojan. Tein siinä sitten jotain pikkuhommaa ennen kuin käyttelin harjakiharrinta. Pitoa ei oikein tuntunut olevan, tukka vain lösötteli liukkaana ja raskaana. Ehkäpä on syytä sittenkin laittaa ensi kerralla se tavallinen määrä muotoilua.

Nåh, eilen sitten saunottiin jälleen ja päätin sitten suihkutella muotoilua entiseen malliin ja käytellä kuivaajia hieman aikaisemmin eli kosteampaan hiukseen. Kuivaajaa käytellessä totesin, ettei kaikki edelleenkään ole kohdallaan. Kurkkasin peilikaappiin - ja voi ihmettä - sain mahtavat naurut. Olin suihkutellut tukkaani Septidin-desinfiointiainetta! Kyllä naurua piisasi. Jokohan sitä pitäis käydä jossain vanhuustestissä? Olin siirtänyt Septidin-pullon muotoilusuihkeen eteen, kun käyttelin sitä leikkaushaavojen suihkutteluun. Mikä sitten oli tarinan opetus? Nåh, ettei pidä mennä sekoittelemaan purkkien ja purnukoitten totuttuja paikkoja. Amen!

Koettakaahan jälleen päriätä! Ja jos ette, niin soitelkaa.

Psalmit 118:24—25 ”Tämä on se päivä, jonka Herra on tehnyt; riemuitkaamme ja iloitkaamme siitä. Oi Herra, auta, oi Herra, anna menestys!”

p.s. Meillä on muuten sisällä ollut viime aikoina tosi kylmä. Eilen ostin sisälömpömittarin ja se osoitti +19 astetta. Se on nykyihmiselle aivan liian vähän. Oon palellu ja tärissy monena päivänä ja ajattelin tänään vähän kysäistä, olisiko mitään mahdollisuutta saada lämpöä jo päälle. Aamulla lehdenhakumatkalla tapasin meidän talon huoltonaisen ja totesin meillä olleen sikakylmä. Hän oli juuri menossa laittamaan lämpöä päälle. Olivat ilmeisesti muutkin palelleet.


Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...