perjantai 24. toukokuuta 2013

Perjantaina

Istuskelen tässä kopperomökissäni


Herätys oli jo ennen puoli seitsemää, kun Munni lähti valtuuston kanssa laivaseminaariin ihan ulkomaille asti. Onneksi tulee illalla kotiin, tosin aika myöhään. Kun palasin häntä viemästä kylille, menin takaisin sänkyyn, mutta eihän se uni enää silmään tullut. Niinpä ryhdyin siivoamaan. Matot pihalle ja silleen. Nyt on koti puhdas taas - tai no vessan lavuaari ja pytty ovat vielä pesemättä. Hih.

Kun työ oli tehty, ajattelin ansaitsevani maitokahvin. Sitä täällä istuskelin juomassa ja raahasin läppärin mukaan. Onneksi on tuo langaton, niin kone toimii tässä lähistöllä ulkonakin. Mun maha on ollut aika hyvässä kunnossa ja niin ollen olen voinut silloin tällöin palkita itseäni maitokahvilla. Tosin on sitä mahahaponestäjää otettava aina silloin tällöin, mutta so what. Hyvä, että on apu!

Tuolla takapihalla olis paljon lämpimämpää, mutta siellä on niin kirkas aurinko, ettei näyttö oikein pelitä siellä. Tai pelittäähän se, mutta näkyvyys on huono. Tässä nyt mietin, mitähän kummaa koko päivän tekisin. Ihan yksin. Ainakin syön maksaa, kun se ei käy Munnille, niin nyt on hyvä sitä laittaa.

Jos uskaltais, vois laittaa jo kesäkukat, mutta en kuitenkaan vielä arvaa sitä tehdä. Jos vielä kuitenkin tulee liian kylmää. Ehkä kesäkuun eka viikolla.

Eipä tässä muuta kuin hyvää vointia vaan kaikille!

1.Joh.3:2 "Rakkaani, nyt me olemme Jumalan lapsia eikä ole vielä käynyt ilmi, mitä meistä tulee. Me tiedämme tulevamme Hänen kaltaisekseen, kun Hän ilmestyy, sillä me saamme nähdä Hänet sellaisena kuin hän on."

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...