keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Melkein valmis etupihan lokero

Taidan tässä heti alussa paljastaa edellisen postauksen arvoitusta hivenen. Kas tässä - tosin ei vielä ole aivan valmis - ehkä ei koskaan


 


En tiedä tuleeko tuolle lokerolle mitään käyttöä, aurinko kun ei sinne juuri koskaan paista, mutta se oli tyhjänä niin ruman näköinen. Onhan nyt ainakin silmälle iloa. On mulla sinne vielä aika monia suunnitelmia lokeron suhteen, mutta niistä myöhemmin lisää.
Minä siis olen ollut arkkitehtinä ja isoM rakennusinsinöörinä. Yhteispelillä se sujuu.

Katseltiin tuossa äsken mukavan näköistä näytelmää takapihalla. Siellä on koivun rungosta tehty linnunpönttö männyn runkoon kiinnitettynä. Viime kesänä kirjosieppo valloitti sen, saa nähdä, kuka tänä kesänä ensin ennättää. Äskeisessä näytelmässä käpytikka meni pöntölle. Istui sen oviaukon edessä, mutta siitähän ei sen kokoisesta linnusta sisään mahdu kuin pää. Siinä se keikisteli, kellisteli päätään ja ihmetteli varmaan, että mikähän hökötys tämäkin on. Muuten se on käynyt näin keväällä nakuttelemassa talipötkylää aika usein. Talon päädyssä on aika monta sen tai sen lajitoverien nakuttelemaa reikää. On ilmainen tuuletus yläpohjassa. Hih.

Nyt on siis vappu ja odottelemme välipojan porukkaa kyläilylle. Lohta tulee ruuaksi. Mutta hyvää vappua kaikille, jotka lukevat tätä.

Psalmit 98:4 "Kohottakaa riemuhuuto Herralle kaikki maa, iloitkaa ja riemuitkaa ja veisatkaa kiitosta."
 

1 kommentti:

Elina kirjoitti...

Hyvää Wappua! :)

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...