maanantai 16. kesäkuuta 2008

Ensimmainen tyopaiva takana


No niin, taalla taas...


Aamulla mentiin kuin tinasotilaat toisen kerroksen osastolle, jossa on huokuntoiset asukit. Opeteltiin hepreaa koko ilta ja toivotettiin kaikille boker tov - hyvaa huomenta. Ei kun toihin viiden minuutin tyo-opastuksen jalkeen huhh... kenelle kahvi sokerilla, kenelle makeutusaineella.... no selvittiinhan siita, toivottavasti ei mennyt kovin paljon pieleen.


Sitten syotiin aamiainen ja me Munnin kanssa syotettiin kahta vaikeimmin syotettavaa. Myohemmin selvisi, etta meita oltiin tarkkailtu ja kun oltiin pomon luona jutulla arabitulkin kanssa, koska pomo eli vastaava hoitaja, ei osaa enkkua, niin kehuttiin, etta olimme selvinneet tosi hyvin siita. Keskustelun lopputulos oli, etta minakin jaan samalle osastolle ja autan myos asukkien huoneissa, Matti vain ruokasalissa.


Taalla on myos Etela-Afrikkalainen vapaaehtoistyontekija, joka auttaa meita paljon. Han osaa myos hepreaa ja naytti meille miten pyykkikone ja kuivausrumpu toimivat ja pyysi meita viela tyopaivan jalkeen talkoisiin siivoamaan pihaa. Jatketaan sita, kunnes koko iso piha on siivottu portille saakka. Taalla heitetaan kaikki kadesta maahan, vesipullot, karkkirasiat, juomapurkit yms., joten voitte kuvitella, miten paljon roinaa on. Tama nainen on paattanyt, etta me yhdessa naytamme, miten siisteytta yllapidetaan. No, se on ihan mukavaa ja johtajatar on siita mielissaan.


Nainen lupasi myos opastaa meidat taalta eka kerran keskustaan, sen jalkeen kuulemma osaamme sinne itse. Suihku on kovassa kaytossa eika siina muuten mitaan, mutta kun vessan lattian kaato on poispain viemarista eli pienen pieni viemari on ikaankuin maen paalla. No tuleepahan koko lattia joka kerta pestyksi.


Eipa muuta talla kertaa ja kiitoksia kivoista kommenteista.


Ei muuten ole viela Munnilla siipia nakynyt, syotiin tanaan kalaa, joten taidetaankin uida kotiin...hihii..


Kiitos jokaisesta rukouksesta puolestamme. Ollaan tunnettu, etta sita on harjoitettu. Ei me taalla turhaan olla, sen tuntee luissa ja ytimissa.

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...