tiistai 3. kesäkuuta 2008

Vielä huomenna....



...koulua, enkun tentti. Hyvä, että on saanut hieman  harjoitella englantia, ehkä on helpompi pärjätä sitten vieraalla maalla kaukana. Tavarakasa ei kyllä ole vielä paljon kasvanut, lääkkeet on hankittu ja arvatkaas mikä.... pelkään, että meitä luullaan terroristeiksi, kun läpivalaisevat laukut. Ostin nimittäin sellaisen kumisen, puuvartisen jutun, jolla avataan tukkeutunutta viemäriä!! Joo,joo.. ai että miksikö? No, kun meitä evästänyt pariskunta, joka oli samassa vanhainkodissa alkuvuodesta sanoi, että ainut pyykkikone on 25 kilon ja he pesivät vaatteet nyrkkipyykkinä kylppärissä!!!


Joo ihan totta ja ajatelkaas, kun kävellään ympäri Jerusalemia iltapäivät ja illat, etteikö hiki virtaa ja vaatteita saa vaihtaa varmaan jatkuvasti. Siinä sitä pyykkiä tulee.... eräs rakas ystäväni pesi pikkulastensa pyykin aikoinaan (70-luvulla) yllä mainitunlaisella vempeleellä. Että sitä aion kokeilla, ellei löydy muuta helppoa ja edullista konstia saada vaatteita puhtaaksi.

Mutta ajatelkaas, jos ne läpivalaisussa rupeaa ihmettelemään, mikä on tuo paksu puuvarsi ja avaa laukun, uskooko ne mun selityksiä. Pitäis varmaan keksiä kasa pomminvarmoja juttuja.... eli peukut pystyyn, että läpäistään tarkistus. ;)

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...