perjantai 6. kesäkuuta 2008

Matti lähtee maailmalle





Pian mennään!
Vanhainkodin johtaja soitti mulle eilen ja toivotti ylitsevuotavasti meidät tervetulleiksi ja kiitteli siitä, että tulemme. Melkein samaan hengenvetoon hän sanoi, että meillä on huone varattuna....eka huone meille vanhainkodissa :).... ja että alamme työn sunnuntaina! No eihän siinä mitään, paitsi että olen meilannut hänelle ja pyytänyt, että voisimme työskennellä arkisin ma-pe klo 7 - 14. Yllätyin tästä niin, että vastasin ok, ja heti perään tuli, että sitten tekisimme pari iltaa viikossa!!!!! että se siitä meidän pyynnöstä. Yskin hieman ja pyysin, että voisimme keskustella asiasta paikan päällä.

No, eihän hätä ole vielä tämän näköinen. Meitä evästi siellä ollut pariskunta, että varmasti he tulevat ehdottamaan meillekin iltatöitä, mutta kannattaa olla tiukkana vain. Laitoin saman tien kyselyn siellä olevalle yhdyshenkilöllemme, joka tämän paikan meille hommasi, että miten hän ehdottaa, että etenisimme asiassa.

Täytynee oppia, että heidän kulttuurinsa todellakin toimii eri lailla kuin meillä. Saa nähdä pystymmekö olemaan asian takana vai annammeko periksi.

Vielä on kaikki matkatavarat levällään, ei ole matkalaukkuja eikä mitään. No, tänään aion mennä lainaamaan ne, kun täytynee koepakata, ettei ylitä sallittuja kilomääriä.



Mitäs tästä sanotaan? Eikös olekin äkee laukku? Mitähän vain sinne laittais? No, ei se liene todellinen ongelma.

Mutta ei, nyt on pakko ryhtyä tekemään jotain järkevämpää kuin tämä.... kirjoittelemisiin!

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...