keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Valokuvia ei tule :(


Kokeilin tanaan voisiko siirtaa kuvia blogiin, mutta se lienee mahdotonta, koska ei osata hepreaa. Kamerasta suoraan usb-portin kautta tuli kylla Microsoftin ohjelmasta enkkua, mutta siirto voi tapahtua vain tietokoneelle tallennuksen kautta enka pysty loytamaan kuvia hepreankielisesta koneesta. Toisaalta en pida siitakaan, etta veisin kuvia koneen muistiin, vaikka sitten poistaisinkin ne.


Jos joku tata lukeva keksii, miten sen voisin tehda, ilmoittautukoon vaikka s-postin kautta.


Kova tyopaiva taas takana, mutta myos hyvin nukuttu yo. Laitettiin illalla tulpat korviin.....taalla puhelin soi koko ajan ja se kuuluu koko talossa ja yollakin asukit soittelee hoitajaa ja se aani sit kuuluukin... aamulla mulla oli tosi kova paansarky ja huonoa oloa on ollut parina paivana. Mulla oli mukana maitohappobakteeritabletteja ja ne on hieman helpottaneet oloa ja paansarky lahti parilla Ibumaxilla.


Aiemmin mainittu Etela-Afrikkalainen A. on kova tati. Ei tyydy siihen, etta vapaaehtoistyontekijoita kohdeltaisiin huonosti ja on jutellut johtajan kanssa ja asioihin on tullut parannusta. No, meita ei ole kohdeltu huonosti - ei tosin ymmarreta, mita puhuvat. Osastolla on tosi kova meno paalla ja meteli. Hoitajat puhuu kovalla aanella hepreaa ja arabiaa ja meille enkkua ja asukit puhuu ym. kaikkia ja lisaksi venajaa ja ranskaa. Etta aikamoinen kielten sekamelska. Taalla lienee tapahtunut Baabelin kielten sekoitus :)


Mahtaa olla hyva asia, ettei ymmarreta heita. Saattaisi olla paljon tukalampaa. Eli hyva nain. Matti oli tanaan aiemmin mainitun professorin (tunnettu arkkitehti) kanssa toimintatuokion aikana alakerran "kirjastossa", jossa he tutkivat tietokirjoja yms. Yhden sellaisen kanssa proffa tuli sitten ylos - tai Matti toi pyoratuolilla. Hanen kanssaan olisi tosi mukava jutella, koska han puhuu hyvaa englantia, mutta puhe on niin hiljaista ja sossotusta, johtunee joistain seikoista.....


No Matti karsimattomana tuossa hopottaa, etta riittaa jo ja multa tata tulis vaikka kuinka paljon. Mutta saastan teita raukkoja ....:)

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...