lauantai 26. heinäkuuta 2008

Murheen karkotusta


Kuten jo tuolla edellisen tekstin kommentissa kirjoitin, tanaan oli tosi kamala paiva toissa. Ja tapahtui pari tuntia tyopaivan paattymisen jalkeen, etta rakas mieheni sanoi, etta haetaan jotain hyvaa murheeseen ja pidetaan bileet. Kun Munni sanoo nain, silloin on tosi kyseessa. Ei nimittain ole moista tapahtunut aikaisemmin yhteisten runsaan 16 vuoden aikana. Siita paikasta huivia paahan ja aurinkolaseja silmille ja menoksi. Ette arvaa, miten ihanaa oli, kun ei ollut paahtavaa helletta, vain sellaiset 24-25 astetta.


Aivan lahelta loytyi arabien yllapitama huoltoaseman myymala, joka on auki sapattinakin. Ostimme paljon hyvaa ja takaisin asunnolle. Heratin Lupun kesken iltapaivaunien ja Annelien raastettiin huoneestaan, josta han ei lupaa sapattina poistua. Ulkona patiolla sitten nautimme suklaisista herkuista, jopa pullassa oli suklaata. Paha vain, ettei suklis ole Munnin suurinta herkkua. Talta sitten naytettiin....




Jaatee ja mangomehu seka vesi maistuivat ja namuja kului.


Munni jo piristyi, mutta mua viela korpeaa.... oikeastaan se on vaara sana, olen vain niin totaalisen vasynyt puhumaan englantia. Joskus ihan huomaamatta sanon Annelienille tai Lupulle (oikea nimi on Lobke) jotain suomeksi ja ihmettelen, kun eivat ymmarra....kumma juttu..... Valilla tuntuu, etten osaa sanoa enaa mitaan enkuksi ja ruotsin kielikin tuntuu ihanalta ja se on ihme se..... mun kohdalla. Alkoon nyt kukaan ruotsinkielinen loukkaantuko, nain se vain on.


Varattiin muuten Tiberiaksesta yksi omakotitalo 12. - 14.8. valiseksi ajaksi. Arvatkaapas mita maksaa? Ai etteko osaa, no ma kerron. 50 euroa kahdelta henkilolta yhteensa. Ihan totta. Taysin varusteltu talo, mutta ruokaa ei sisally. Kuka tulee mukaan? Talo on eraan suomalaisen, joka on siella lomalla ja vuokraa sina aikana taloa muille. En tieda pitaako talvella vieraita.


Nyt tuli Munni hengittamaan olan yli. Etta kirjoittelemisiin......

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...