tiistai 1. heinäkuuta 2008

Uusi tytto pesuhommiin


No niin, kylla sita nyt taas kehutaan. Eikohan me kaikki olla tultu sen verrain meidan isaan, etta riittaa...ei ne Ulpunkaan kirjoitelmat mita tahansa huitasuja ole. Joo taa on mukavaa, vaikka kaytiin jo aikaisemmin koneella ja meinattiin, ettei kirjoiteta tanaan ollenkaan. Tassa sita taas istutaan sormet nappaimilla....


Syotiin just iltapala ja maha on taynna...ainakin mulla, kun soin viidelta puolikkaan suklaakakkua.....taitaa niita kiloja kertya muuallekin kuin matkalaukkuun :)


Piti meneman tanaan sinne Keitaalle Raamattupiiriin, mutta Benjamin kavaisi sanomassa, etta on sairas, joten sinne portille jaatiin kuin kaksi vanhaa varista aikoinaan. Ei kun takaisin huoneeseen pettyneena. No luettiin Matteusta sangylla, ettei se nyt aivan hukkaan mennyt.


Niin siita uuden tyton eka paivasta. Hanet sijoitettiin meidan osastolle ja olen siita ikikiitollinen, silla Hulu tuli taas hakemaan mua niihin huoneen huljutushommiin. Mina sanoin, etta voiskohan tuo nuorempi painos tulla, kun ma olen niin vasynyt ja niiiiiin vanha. Tytto oli heti valmis, ei raukka tiennyt, mihin joutui. Kun olivat pesseet viisi huonetta, tytto tuli paataan pudistellen ja totesi ykskantaan: "Oh my god", herrajumala..... eipa siina mitaan lohduttavaa hanelle voinut sanoa.


Mulla nayttaa nuo verenpaineet sahaavan ja aina, kun ovat matalalla, on hirvean vasynyt olo. Munnia paleli yolla ja tuossa iltasellakin, kunhan vain ei sairastuisi. A:lla on korvatulehdus, han ei ollut tyossa tanaan.


Etta aika rauhallinen paiva tanaan......


Kylla silla Umalla on nelja pentua ja kolme on annettu sen aidille Berthalle, joka kuulemma syottaa niita kuin omiaan...isoaiti... eli Iinalle jai Uma ja viimeisten tietojen mukaan Quentin, on kuulemma miespuolinen.


Jokos rakennushommat Ulpulla pian valmiit? Tuleeko siita samankokoinen kuin taalla Keitaalla, sellaiset 50 nelioo... ootko kayny meilissa, siella on postia......


Ja alaka Maijamaija valita, vaikka katsoisivatkin sun naureskelua, se on kaikki kotiinpain.....


Terkkuja kaikille Munniltakin....ja pikkuisille oikein paljon suukkoja ja haleja...ikava....

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...