maanantai 11. elokuuta 2008

Enaa viisi tyopaivaa


Nytkaan ei tule kuvia, niiden kanssa on jotain hassakkaa, en saa niita nakyviin. Seuraavalla kerralla yritan saada niita mukaan. Huomenaamulla siis lahdetaan Tiberiakseen, joten ainakaan kolmeen paivaan ei tule kirjoitusta, ellemme siella satu paasemaan jollekin koneelle. Meita on peloteltu, etta siella on viela paljon kuumempi kuin taalla, mutta me eletaan toivossa, etta siella paastaan uimaan. Ellei nyt Genesaretiin niin ainakin johonkin hotellin uima-altaaseen. Hotelit kuulemma omistaa ne rannat ja voi tietenkin olla, etta sinne paasee maksusta.


Ollaan saatu muutamalta taholta palautetta ja sellaista, etten oikein kehtaa kertoa sita tassa. Ovat kehuneet niin, etta ihan nolottaa. Kahdelta taholta kysyttiin josko tultais uudelleen myohemmin ja kun sanoin, etta ollaan siihen liian vanhoja yksi kysyi eiko teilla olis samanlaisia ystavia, jotka vois tulla. :) Etta tassa olis kutsu nyt joillekin tulla tanne jatkamaan meidan tyota. Yksi palaute tuli sellaiselta taholta, etta sita ei voi olla uskomatta, nimittain talonmiehelta, joka ei juurikaan mitaan meille ole puhunut. Ja han puhui kuulemma kaikkien puolesta. Ette arvaa, miten hyvalta se tuntui, kun ite kokee, ettei mitaan erityista ole tehnyt, yrittanyt vain hoitaa sen, mita on kasketty ja ite ymmartanyt ja tehnyt sen siten kuin on osannut.


Kun sanoimme haluavamme tehda viimeisen tyopaivan viimeisen viikon tiistaina ja levata muutaman paivan, niin kaksi kertaa viela sos.hoitaja kysyi, etta emmeko sitten enaa tee paria paivaa..... hoh.... sanoin tarvitsevani kylla vahan lomaakin, kun olen tehnyt koko kesan toita. Munnillahan on viela koko syyskuu lomaa. On se niin vaarin.


Aamun ajatus

Tee jokainen työ niin kuin itse olisit pomo. Aja niin kuin muut autot olisivat poliisiautoja. Kohtele jokaista niin kuin hän olisi sinä.

- Phoenix Flame

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...