sunnuntai 10. elokuuta 2008

Vasyttaa, surettaa, yskittaa, kurjaa...


Ei mitaan uutta auringon alla. Jotain taytyy kirjoittaa, ettette jata blogia. No, tanaan on se paiva vuonna 70 jKr., jolloin Jerusalemin toinen temppeli (se, jonka Herodes rakensi) tuhottiin ja kansa vietiin pakkosiirtolaisuuteen, josta vain osa palasi takaisin ja Nehemian johdolla korjasi muurit. Temppelia ei vielakaan ole rakennettu uudelleen, mutta tultaneen rakentamaan joskus, kunhan The Dome of the Rock ja Al Aqsa - muslimien moskeijat - poistuvat tielta. Ensiksi mainittuhan on se, joka useimmiten Jerusalemin valokuvissa nakyy, kultaisen kupolin rakennus.


Eli tanaan ne juutalaiset, jotka haluavat muistaa tata, paastoavat. Meidan osastolla oli yksi paastoaja - heimopaallikko.


En viela ole oikein kunnossa, tosin astmalaake alkaa vaikuttaa sen verran, ettei kurkku enaa ole kipea, mutta olo on vielakin kurja. Taalla kaytetaan tosi paljon ilmanraikastinsuihkeita peittamaan ikavia hajuja ja ne ottaa mulla kurkkuun, siispa valiin yskittaa kunnolla.


Munni meni ulos siivoamaan pihaa ja taidan minakin tasta lahtea tekemaan hanelle seuraa.


Seuraavaan kertaan....

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...