maanantai 4. elokuuta 2008

Muutto


Aamulla, kun olimme aamiaisella puoli kymmenelta, johtaja tuli kysymaan olisiko meilla mitaan sita vastaan, etta muuttaisimme kahden huoneen asuntoon aivan kaytavan paahan. Silla he tarvitsevat yhta pienta huonetta. No, eihan meilla toki mitaan sita vastaan ollut, makuuhuone ja keittio, sehan on melkein luksusta naihin oloihin. Niinpa sitten maanantaisen meetingin jalkeen raahasimme kapineemme uuteen asuntoon. Keittiossa ei viela ole kunnon poytaa, mutta kavin jo kellarissa katsastamassa ja sielta aion Munnilla sellaisen raahauttaa ylos.


Mulla on kurkku kipea, eilen makasin koko paivan sangyssa. Oli siis vapaapaiva. Ja illalla nukahdin kahdeksalta ja herasin aamulla kuudelta ja torkuin viela puoli kahdeksaan. Nyt kipu on taas pahentunut, joten ei vieteta taman kauempaa taalla toimistossa, vaan mennaan hoitamaan tauti pois.


Tai no, pitaa viela kertoa, etta saatiin aamiaiseksi PAISTETTUA KANANMUNAA ja Munni tuli siita niin iloiseksi, etta aikoi halata keittajaa, joka jaykistyi kuin Lootin vaimo suolapatsaaksi ja peruutti alta pois. Mina siihen, ettei arabinaista sovi miehen halata, varsinkaan vieraan..... huhhh.....menin sitten keittioon ja pyysin anteeksi ja sanoin, etta meidan kulttuurissa se on ihan normaalia. Onneksi han ei ainakaan nayttanyt loukkaantuneen siita. Tosin taytyy kait olla hieman varuillaan, jos vaikka mies tulee haulikon kanssa etsimaan Munnia.... ;)


Hyvaa yota Jeesus myota.....

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...