perjantai 15. elokuuta 2008

Vahan lisaa Tiberiaasta seka muuta sekalaista


Jai tuo eilinen kirjoitus jotenkin pintapuoliseksi, taisin olla illalla vasynyt. Nukuinkin kokonaiset 10 tuntia, koska meilla oli tanaan iltavuoro. Laitan heti alkuun muutaman vahan paremman kuvan Tiberiaasta. Tassa on nakyma majapaikkamme ikkunasta Genesaretin jarvelle



Viimeisena aamuna taman maiseman aarella soimme aamiaisen. Lampotila oli puoli kymmenelta auringossa 41,5 plussaa ja varjossa 34. Tosin aamiainen syotiin aikaisemmin eli jo kahdeksalta.


Tassa kuva sen kadun paasta, jossa majailimme. Vuoriasutusta. Siella lienee paljon viileampaa kuin alhaalla kattilassa.




Tassa vasynyt matkamies. Pakko oli vahan valia istahtaa huilaamaan. Huomaattehan vesipullot.



Tama kuva on rantakadulta. Siina on vieri vieressa hotelleja, kuten tuo oikealla oleva. Mutta kuvan laitoin oikeastaan siksi, etta naette siina kaksi uskoaan vaatteilla julistavaa juutalaisnaista. Heita tosin ei siella paljon nakynyt, toisin kuin taalla. Eli mustat vaatteet, musta virkattu lakki paassa, toisella on lyhyempi hame, mutta monella oli paksut sukat viela lisana.



Komea puu... tallaista ei ole nakynyt Jerusalemissa.



Taman kuvan otin pimealla ihan varta vasten mamia varten. Kyseessa on kukkiva Yucca-palmu. En ole koskaan tiennyt sen kukkivan. Mami ei lue blogia, mutta laitan sen hanelle paperiversiona. Kerrottakoon tietamattomille, etta mami on mun vanhin sisko.


Niin ja sitten toiseen asiaan. Muistattehan bussissa tapaamamme naisen, joka kutsui meidat kylaan. No, tanaan soitin hanen antamaansa numeroon, mutta siella oli vastaaja paalla. Iltapaivalla han sitten soitti tanne toihin ja selitti sairaanhoitajalle, joka vastasi puhelimeen, miten oli meidat tavannut, koska ei tiennyt nimeani eika saanut vastaajasta selvaa siita ja nain "loysi" minut. Sovimme menevamme huomenillalla kahdeksalta hanen luokseen. Se tulee olemaan jannittava vierailu. Hanen kotinsa ei ole kovin kaukana taalta, joten taidamme kavella sinne. Onhan sitten taas lisaa kerrottavaa teille, kun palaamme sielta.


Munni ei keksi teille mitaan toivotettavaa, joten taytyy mun taas yrittaa..... rakastakaa lahimmaistanne kuin itseanne..... olisko se hyva lopetus talle sessiolle?

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...