keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Seikkailun loppuosa ja otokka Ismon iloksi


No niin, siina poliisiaseman edessa nain ensimmaisen humalaisen nakoisen miehen makaavan leipa vieressaan. Matka jatkui edelleen - sehan alkoi siis klo 17 - ja klo 17.45 avautui edessani ihana naky.....Jaffa-katu ja Jerusalemin paaposti, joka oli jo tuttu rakennus. Voitte arvata, mika helpotus sisimmastani nousi. MUTTA nalka oli edelleen kova, maha huusi osaansa.


Niilla nurkilla - ovat siis paakauppakadut tama Jaffa ja Ben Jehuda - on kerjalaisia ja aina ne samat. Tahan asti on menty tyynesti ohi, mutta nyt olin ilmeisesti sen verran kiitollinen ja nalan heikentama, etta lykkasin yhdelle muutaman lantin. Jehudalla syoksyin ensimmaiseen falafel-baariin ja tilasin annoksen. Kun istuin sen kanssa ulkona poydassa, tuli taas yksi kerjalainen kasi ojossa. Mina nurisin, etta oon kuule hirvean nalkainen, ala hairitse mua....siis kunnon uskovaisen kaytosta!!! Mies jatkoi vain, etta hankin haluaa syoda. No mina kaivoin pari sekelia kukkarosta, mutta se ei riittanyt, han halusi viisi.........siispa annoin, etta paasen rauhassa syomaan.


Eika siina sitten enempaa. Bussilla kotiin ja niin edelleen.


Lupasin siis Ismolle jotain katsottavaa. Paivalla oli taas yksi otokka ruokasalissa, mutta viela kivempi juttu oli se, etta kun menin meidan huoneessa vessaan, niin kampahyllylla oli myos yksi. Yak..... Munni rohkeana poikana ensin yritti kuvata ja sitten tappoi. Kuolleesta yksilosta sitten napsittiin kuvia, etta eraoppaat saavat ryhtya tunnistushommiin. Tosin on sanottava, etta meni vahan littiin eika kuvakaan ole oikein hyva. Munni lupasi laittaa seuraavan elavana kirjekuoressa Sundomiin. Miks muuten Ismo Maalahdesta lahetti terveisia? Ette kai ole muuttaneet? No niin, valmiina....paikoillanne....naps



Siis mahapuoli ekaks....



Tarkennus ei oikein onnistunut. Tuossa vieressa yrittaa olla hammstikku vertailukohtana.


Munni muuten voi jo ihan hyvin, oli tanaan jo toissa. Paasipahan tutustumaan paikalliseen sairaanhoitoon. Taisi muuten jaada mainitsematta, etta han oli koko vuorokauden omissa vaatteissaan sangyssa. Kengat tosin otin pois jalasta :)

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...