perjantai 24. toukokuuta 2013

Mitä tapahtuikaan, kun isoM oli poissa kotoa?

Hohhoijaa, sain just laitetuksi terassin oveen uuden magneetilla kiinni menevän hyttysverkon. Mahtaa isoM ihmetellä, kun tulee kotiin.

Ja ihmettelee vielä enemmän, kun näkee, että radio on ruuvattu auki. Kyllä, kaikki parikymmentä ruuvia ovat tallella. Ai, että miksikö? No, kun cd-soittimeen jäi sisälle yksi levy eikä se soinut eikä luukku mennyt enää kiinni. Siitäpä näppäränä tyttönä arvelin yhden levyn jääneen sisälle. Se on nimittäin kolmen levyn soitin.Niin, että olihan mun pakko se avata. Ja sieltä se kadonnut levykin löytyi. On vielä lainalevy.

En voi millään laittaa kansia ja seiniä kiinni, kun en kerran saanut sitä toimimaan. Tuon kannen alla on se soitin ja siitä näkee, ettei levy mene oikealle kohdalle soittimeen eikä luukku mene kiinni. Ja jos nyt laitan sen kiinni, niin sen verran siippaani tunnen, että hän avaa sen heti, kun ei usko sanaani. Siispä säästän häneltä sen vaivan.

Se taas on ihan auki oleva asia, miten soitin saadaan toimimaan.

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...