maanantai 19. helmikuuta 2018

Hyväksyminen alkakoon!

Taitaapi olla niin, että tilanteeni hyväksyminen on alkanut. Viime viikolla eräänä päivänä totesin itsekseni, että voihan sitä yksinkin elää! En ole oikeastaan ymmärtänyt, miten kovasti Matin kuolema minuun sattui. On ollut niin paljon muuta vaikeaa ajateltavaa. Tästä on hyvä lähteä etenemään. Olen muuten aloittanut pitkään masennuskauteeni - nelisen vuotta - mielialalääkityksen. Saa nähdä onko siitä apua. Toivottavasti!

Vaikka Maalahti asuinpaikkana on vielä vieras, tykkään asunnostani. Tässä on hyvän kokoiset huoneet. Talo on rakennettu vuonna 1974, jolloin vielä tehtiin kunnon kokoisia huoneita. Keittiökin on ihan ok. Tässä kuvat joka huoneesta

Keittiö on ihan oikea eikä vain pieni komero!

Makkarissa tätä kirjoittelen.

Olkkari onkin sitten iso, tässä ei näy etuosa, joka vielä jatkuu.

Olenkin ajatellut, että sellainen tupakeittiö olisi oikein kiva. Kun tässä olkkarissa tulee oltua niin vähän. Iltaisin vain siinä istuskelen tv:tä katsoessani, en oikeastaan muuten.

Niin ja tuolla ikkunan takanahan on sitten pieni parveke. Ihan riittävä mulle.

Nyt mulla on ruoka tulossa. Jauhelihapihvejä uunissa timjamilla ryyditettyinä. Ja porkkanoita öljy-hunaja- mausteseoksessa hellalla kattilassa. Taidan käydä heittämässä sinne joukkoon keitetyt perunatkin. Niin siinä lienee sitten koko ateria.

1.Tim. 6:6-8 "Ja suuri voitto onkin jumalisuus yhdessä tyytyväisyyden kanssa. Sillä emmem ole maailmaan mitään tuoneet, emme myöskään voi täältä mitään viedä; mutta kun meillä on elatus ja vaatteet, niin tyytykäämme niihin"

1 kommentti:

Sesse kirjoitti...

Kiva asunto sinulla näyttää olevan! Kyllä mielialalääke yleensä auttaa, kun saa sopivan lääkkeen.

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...