torstai 19. huhtikuuta 2018

Kevät on tullut

On tosi ihanaa, kun on kevät. Tuntuu tosi hienolta kävellä tuolla ulkona, kun jalkakäytävätkin (joo on niitä täällä) on siivottu sorasta ja aurinko paistaa. Vaikka ensi viikoksi onkin luvattu kylmempää. Saas nähdä.

Maalahdenjoen jäät on lähdössä.

Tuon kuvan jälkeen alkoi yläjuoksulta tulla jäätä, joka kulki keskellä virtaa. Naapurin "nuori"mies kuvasi sitä. Hän tapaa käydä ulkona tupakalla ja kahvia juomassa ja kuvailee aina välillä samalla.

Olen ollut hieman huonossa kunnossa. Olin varma, että haimatulehdus taas jyllää (mullahan on autoimmuunihaimatulehdus), mutta ei se onneksi ollut sitä. Kyseessä oli lääkärin ja TT-kuvan mukaan ohutsuolen pään limakalvon ärtymistila tai tulehdus. Mutta kipeä olen ollut. Sain kahta kipulääkettä lääkäriltä. Siis reseptit.  En sitä toista vahvempaa hakenut heti ja siinä tein virheen. Kaksi päivää kipuilin ja yritin pärjätä sillä toisella (Litalgin) ja Panadolilla. Mutta eilen oli pakko soittaa välipojalle, että hän hakis sen vahvemmankin (Trampalgin) lääkkeet apteekista mulle. Ja kas kummaa, kun sitä otin, niin kivut ovat ollet poissa. Toki kävellessä ylävatsassa tuntuu jotain. Jopa nukuin ihan ok viime yönä, kun illalla otin vahvempaa kipua taltuttavaa.

Kävin tänään kävelyllä pitkästä aikaa. Siinä kävellessä ja tuntiessani pitkästä aikaa hyvää oloa mietin, miten emme osaisi arvostaa hyviä aikoja ilman niitä huonoja. Mieleeni tuli jälleen kerran yksi vanha laulu, jonka lauloi Ragni Malmsten. Riepumatto. Laitan linkin juutuubiin tähän, jospa joku haluaisi kuunnella. "Jos nuo tummat raidat ottaisimme pois, ei niin kirkkaita nuo vaaleatkaan ois."


Eipä muuta tällä kertaa.

Saarnaaja 1:13 "Ja minä käänsin sydämeni viisaudella tutkimaan ja miettimään kaikkea, mitä auringon alla tapahtuu. Tämä on vaikea työ, jonka Jumala on antanut ihmislapsille, heidän sillä itseään rasittaaksensa."



Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...