keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Ruskeaa vettä

Tekis niin mieli keittää sitä omaa maitokahvia, kun vihdoinkin voin tehdä sen joka päivä ilman seuraamuksia mahassa. Mutta, mutta, vesi on ihan ruskeaa. Kaivavat jotain täällä päin. Soitin vesilaitoksellekin, niin kehottivat vaan juoksuttamaan vettä, kunnes se on kirkasta. Mutta ei se auta. Juoksutin jo kahdesta hanasta varmaankin varttitunnin.

Äsken soitin talkkarille ja hän kehotti laittamaan hanat kiinni ja odottamaan. Talossa on nimittäin vuokraan sisältyvä vesi. Eli maksaa, jos kauan juoksuttaa. Toki kait se aina maksaa, mutta nyt maksajana on vuokranantaja eli kunta. En nyt oikein ymmärrä tätä. Miksi ei voida kaivaa niin, ettei se vaikuta veteen????

Mutta tämä nyt tästä. Ei mulla tän enempää.

Tässä on kuva  yhden kerrostalon vesiputkesta. Ei taidettais juoda vesijohtovettä, jos tiedettäis, miltä putken sisällä näyttää. :/

Johanneksen evankeliumi 4:13 - 14 "Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: ´Jokainen, joka juo tätä vettä, janoaa jälleen, mutta joka juo sitä vettä, jota minä hänelle annan, se ei ikinä janoa; vaan se vesi, jonka minä hänelle annan, tulee hänessä sen veden lähteeksi, joka kumpuaa iankaikkiseen elämään.' "

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...