tiistai 14. kesäkuuta 2011

Riipputuoli


No niin, vihdoinkin sain sen. Tilasin sen jo jokin aika sitten ja odottelin kovasti jo viime helleviikolla sen saavani. Laitoinkin toimittajalle viestin, että nyt just sitä tarvittais, niin heti seuraavana päivänä lähti paketti. Se on aivan ihana, uskotko?



Riipputuoli - se se oli...


Siinä voi istua jalat maassa tai vetää ne sisään. Siinä voi maata tai loikoa tai istua tai vaikka mitä. Aivan ihana tavara. Kokeilin sitä eka kerran Sensoteekissa ja ihastuin ikihyviksi. Täältä sitä ja paljon muuta kivaa saa http://www.varuste.net/.


Viime yö oli taas lohikäärmeen henkäyksen kanssa taistelua. Tuleeko vai eikö tule. Olen edelliskerrasta 2.5. lähtien syönyt haponestolääkettä joka päivä (paitsi yhden kerran) ja eilen päätin kokeilla joko pärjäisin ilman. Koko päivän oli kurja olo ja joka askeleella tunsin mahalaukkuni Yllättynyt. Yöllä en voinut nukkua edes kyljellä, ainoastaan selällä ja välillä vain puoli-istuvassa asennossa. No yhdeltä otin ekan salpaajan ja neljältä vai oliko se viideltä, toisen. Sitten sain nukutuksi puoli yhdeksään. Edelleen on tosi kurja olo, päänsärkyä ja kuvotusta. En kyllä halua mennä nielemään sitä letkua! Siispä kattellaan vielä.


Helteet sitten meni menojaan. Ollaan ensi viikolla lähdössä Keuruulle juhannuskonferenssiin. Vuokrataan asuntovaunu Seinäjoelta. Lähdetään keskiviikkona ja palataan sunnuntaina. Sinnepäin on ennustettu sadetta koko juhannukseksi. Toivottavasti ennustukset menevät mettään.

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...