lauantai 22. lokakuuta 2011

Lokakuinen lauantai


Täällä sitä meikäläinen ihmettelee elämää vielä hieman tunkkaisessa lauantaiaamussa. Tunkkaisessa siksi, ettei vielä ole aivan valoisaa. Mitähän sitä taas tänään tekis? Ei oikein vielä passaa ruveta pakkailemaankaan, kun ei ole se muuttopäivä tiedossa. ja kaikki lainakirjat on luettu. Haravoimaankaan ei voi mennä, kun sataa. Eikä muutenkaan ulos. Tulossa siis sisäsiisti päivä!


Koko viikon oon ollut jonkinlaisessa viikkovillissä. Kaikki päivät on tuntuneet joko perjantailta tai lauantailta ja nyt, kun on lauantai, se ei tunnu ollenkaan lauantailta. Missä on vika?


Eilen kahviteltiin kuopuksen vaimon kuuskymppisiä. Nyt onkin sitten päätetty, ettei enää ryhdytä synttärilahjakeräyksiin, kun tuo nuorimmainenkin on saatu ihmisen ikään. On sitä ollukin. Munni lähti töihin. Sillä taitaa olla hieman eläkkeellejäämisahistusta, kun ei tahdo saada nukutuksi - öisin. Kyllä sitä onneksi tuossa sohvalla tulee - unta meinaan.


Se siitä sitten!


Tai no, mun lumitähti näyttää tältä vielä lokakuun lopussa.



Niin ja tuli mieleen, että taidan ryhtyä kokeilemaan voiko ääniRaamattua siirtää cd:ltä kuunneltavaksi mp3:ssa.



1.Mooseksen kirja 2:7 ”Silloin Herra Jumala teki maan tomusta ihmisen ja puhalsi hänen sieraimiinsa elämän hengen, ja niin ihmisestä tuli elävä sielu.

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...