torstai 20. lokakuuta 2011

Ylistys HTH:lle


Käytin kasvovoiteena HTH:ta muutaman kymmenen vuotta, mutta sitten jouduin jonkinlaiseen häiriötilaan ja ostin jotain hienompaa. Kuten yö-ja päivävoiteet erikseen. Ja vielä vanhenevalle iholle. Näitä öösäsin naamaani parin vuoden ajan. Kunnes totesin, että ryppyjä tulee koko ajan lisää. No, iästähän se ei tietenkään johdu.


Huomasin myös, että poskiini on tullu kummalliset lommot keskelle ja niiden pohja oli aivan ryppyinen. Silloin sen päätin. Heitin menemään kaikki hienot voiteet ja palasin takaisin perusasian äärelle. Ostin monta tuubia HTH:ta, jota nyt olen sitten uskollisesti aamuin illoin vedellyt kasvolihaksilleni.


Uskokaa tai älkää, mutta ihoni on paljon pehmeämpi. Kimmoisampi. Ja ne kuopanpohjien rypyt ovat oienneet huomattavasti.


Tämän tarinan opetus: Ei kannata tuhlata rahaa hienoihin voiteisiin. Perusasiat riittää.!



Ester 2:9 ”Tyttö miellytti häntä (kuningas Ahasverosta) ja sai armon hänen edessään, ja hän antoi hänelle joutuin hänen kauneudenhoitonsa ja määrätyn ravinto-osansa sekä seitsemän valiopalvelijatarta kuninkaan palatsista ja siirsi hänet palvelijattarineen vaimolan parhaaseen paikkaan.

Ei kommentteja:

 Alla oleva kirjoitus oli paikallisessa Ylöjärven Uutisissa mielipiteenä: Pohojalainen Pirkanmaalla Oon vähä miettiny tätä elämää ja sitä,...